Svedectvo zo služby vo Veľkých Úľanoch

Ďakujeme všetkým za modlitby, ktoré sme tak potrebovali pri rozdávaní balíčkov vo Veľkých Úľanoch, kde sme osobne navštívili 28 detí. Bolo to naozaj všetko v plnej Božej réžii, čas, počasie, tím ľudí, ktorí s nami boli a aj pani Mucsková bola z toho všetkého tak dojatá, že mala na krajíčku slzy.

Má to obrovskú silu, keď človek môže prísť do rodiny modliť sa a žehnať. V niektorých rodinách sme zaspievali chvály a potom sa modlili. V jednej rodine,kde sme spievali a potom Zuzka objala ženu, volala sa Renátka, tak plakala a bola naozaj vďačná, že sme u nich boli a pozvala nás, aby sme kedykoľvek prišli.

Starosta  Veľkých Úľan nám poslal ďakovné uznanie za našu službu v ich dedine voči chudobným a pozvali nás na kapustnicu a halászlé, ktoré varil starosta na námestí pre chudobných, ale aj občanov Veľkých Úľan, kde aj nás pozvali.

Je naozaj veľa chudoby okolo nás, veľmi blízko len treba ísť do tých domácností. Boli sme u 4 rodín, ktoré neboli rómske, ale tá chudoba, v akej žijú, je naozaj veľká. Máme ďalšie rodiny na modlitby. Otvorili nám dvere vo Veľkých Úľanoch, čo vnímame ako výzvu modliť sa za skupinku, aby sme tam mohli chodiť častejšie.

Tri dni náročné na čas, ale za obeť to stálo a mnoho nám to dalo o obraze rodín aj v Jelke.

S vďakou a láskou Oto

Posted on 23. decembra 2014, in Udalosti. Bookmark the permalink. Pridaj komentár.

Pridaj komentár